Atelier Mirso

TEKEN- EN SCHILDERLESSEN

voor beginners en voor gevorderden!

Teken- en schilderlessen worden gegeven in Gennep. De begeleiding is individueel gericht en uw leraar houdt rekening met uw niveau en smaak. De deelnemers werken zelfstandig aan eigen thema’s en onderwerpen. Ook de materiaalkeuze en technieken zijn vrij. Belangrijk is dat de leerling uitgaat van zijn of haar eigen gevoelens. Natuurlijk zijn basisbegrippen als perspectief, teken- en schildertechnieken en materiaalkeuze belangrijk, maar uiting geven aan je innerlijke drang is de drijfveer waardoor een werk ontstaat. Je zult zo ontdekken dat de vreugde van beeldend bezig zijn niet alleen ligt in het tonen van een resultaat, maar vooral in het bewust beleven van het beeldende proces. De lessen zijn ook geschikt als voorbereiding op het toelatingsexamen voor de kunstacademie.

De schildercursus bestaat uit 24 lessen (24×2,5 uur). Het lesgeld voor een cursus bedraagt €600,- per persoon. De prijs is inclusief 21% BTW. Het cursusgeld dient voorafgaand aan de cursus voldaan te worden. Uiterlijk 1 week voor de cursus begint, dient dit bedrag te zijn bijgeschreven op ABN-AMRO banknummer NL22ABNA0495416703 t.n.v. Atelier Mirso, Zandstraat 34, 6591 DD Gennep. o.v.v. Teken- en schilderlessen + je naam en achternaam.

MELD JE AAN

Lessen worden gegeven op de volgende dagdelen: Maandag 12:00-14:30 / 14:30 – 17:00 / 20:00 – 22:30 en Woensdag 12:00-14:30 / 20:00 – 22:30 Het inhalen van gemiste lessen is toegestaan binnen je betaalperiode. Kun je niet op één van deze tijden maar wil je toch erg graag een les/cursus volgen dan kun je altijd contact met Mirso opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik op de onderstaande knop om het rooster in een nieuw venster te bekijken.

HET ROOSTER

De kosten van diensten van Atelier Mirso zijn berekend op een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimum niet wordt behaald, kan de dienst niet worden geleverd. Als de cursus vol zit, is het helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven voor de cursus. Om misverstanden omtrent inschrijving te voorkomen, kunt u zich uitsluitend inschrijven middels het inschrijfformulier. U kunt zich NU aanmelden voor het schilderseizoen 2022/2023.

MELD JE AAN

hier zijn wij aan het werk…

PROEFLES AANVRAGEN